انواع میوه خشک کن

میوه خشک کنها بر اساس جریان هوایی که به صورت عمودی یا افقی ایجاد میکنند به دو دسته تقسیم میشوند. همچنین با توجه به سایز دستگاه، توان مصرفی و دمای محفظه انواع مختلفی دارد. برای تهیه میوه خشک کن خانگی باید به این نکات توجه کرد.
جریان هوای میوه خشک کن
-
میوه خشک کن با جریان هوای عمودی:
برخی از میوه خشک کنها دایره شکل هستند و منبع تولید هوای گرم در کف ظرف قرار دارد. در این نوع دستگاه میوه خشک کن جریان هوا به صورت عمودی است. در ظرف از بالا بسته میشود و تمامی طبقات بر روی یکدیگر قرار میگیرند. عیب این نوع دستگاه میوه خشک کن در این است که برای دستیابی به میوههای طبقه زیرین، تمام طبقات باید برداشته شوند.
-
میوه خشک کن با جریان هوای عمودی:
در برخی دیگر از دستگاههای میوه خشک کن جریان هوا به صورت افقی است و منبع تولید هوای گرم در پشت دستگاه قرار دارد.طرفهای دستگاه به صورت کشویی بوده و بر روی هم قرار میگیرد. کشویی بودن و باز شدن در دستگاه از پهلو باعث شده است که دسترسی به طبقات به طور مجزا صورت گیرد.
سایز دستگاه میوه خشک کن
با توجه به نیازتان باید اندازه دستگاه را انتخاب کنید. مدلهای افقی میوه خشک کن خانگی ظرفیت بیشتری داشته و از قیمت بالاتری نیز برخوردار است. بنابراین توجه به این نکته که برای شما کاربرد دستگاه میوه خشک کن چقدر است؟ و میزان مصرف شما چه اندازه است؟ باید اقدام به خرید دستگاه کنید.
توان مصرفی دستگاه میوه خشک کن
توان بالاتر دستگاه میوه خشک کن باعث تسریع در گرم شدن محفظه دستگاه میشود. بنابراین هرچه توان و قدرت بیشتر باشد، قیمت دستگاه میوه خشک کن خانگی بالاتر میرود. توان مصرفی دستگاهها معمولا بین 250 تا 1000 وات است. دستگاه میوه خشک کن صنعتی توان بین 500 تا 1000 وات داشته و خانگی آن بین 250 تا 500 وات توان دارد.
تنظیم دمای دستگاه میوه خشک کن
بعضی از دستگاهها قابلیت تنظیم دما را ندارند و دمای دستگاه مقدار ثابت و معینی دارد. اما برخی دیگر نیز این قابلیت را دارا میباشند. قابلیت تنظیم دما باعث میشود که هر میوه متناسب با بافت و اندازه آن حرارت دریافت کند. بنابراین عملکرد بهتر دستگاه میوه خشک کن در دارا بودن تنظیم دمای مناسب دستگاه است.
چنانچه میخواهید در مورد کاربرد میوه خشک کن اطلاعات لازم را به دست آورید میتوانید مقاله مربوطه را از سایت روشنا مارکت مطالعه کنید.